Welcome Message

dixie, swing, boogie, blues meg hasonló poros zenék azokból az időkböl, amikor a lányok még ugy szerettek volna tudni főzni, mint a mama, nem ugy inni, mint a papa...

twitter

Follow on Tweets

On the Road -2-

Posted in



Pull My Daisy

Ez a rövid film,  1959-ből jelképezi a "Beat Generatiót". Rendezte: Robert Frank és Alfred Leslie, Daisy kiigazította Jack Kerouac  harmadik felvonását a Beat Generation című befejezetlen színpadi darabjának.  Kerouac feltehetően rögtönözte az elbeszélést. Látható Allen Ginsberg, Gregory Corso, Larry Rivers, Peter Orlovsky, David Amram, Richard Bellamy, Alice Neel, Sally Gross, Delphine Seyrig és Pablo Frank,  és az akkor szinte csecsemő fia Robert Frank ahogy jammelnek. A történet: Neal Cassady és felesége, Carolyn egy vasúti fékező, Daisy esetét meséli el. A fékező festő felesége meghívja a tiszteletreméltó püspököt vacsorára. Azonban a fékező bohém barátai komikussá teszik az eseményt... Eredetileg  "The Beat Generation" címet szánták a darabnak, de "Pull My Daisy" lett a vers. (Kerouacaz írta  Ginsberg és Neal Cassady után a 40-es vagy az  50-es években.) Részben az eredeti vers került felhasználásra,  a lírai David Amram jazz kompozícióval, a  film bevezetőjében.(Megköszönnék egy jobb forditást!) SUBTERRANEA ... Az összes »Frank Robert - Húzza My Daisy 1959Download video - iPod / PSPLetöltés indul. mentése fájlt a számítógépére. Ha a letöltés nem indul el automatikusan, kattintson a jobb gombbal erre a linkre , és válassza a "Mentés másként". Hogyan juthat el a video-ra iPod vagy PSP.


































Jack Kerouac - King of the Beats
Documentary about the life of On the Road author Jack Kerouac. Kerouac coined the phrase Beat Generation and has been called the Father of the Hippies.




Persze csak a hangulat kedvéért: egy korai Jack Nicholson film.
A Wild Ride (1960)


Download video - iPod / PSP   Letöltés indul. mentése fájlt a számítógépére. Ha a letöltés nem indul el automatikusan, kattintson a jobb gombbal erre a linkre , és válassza a "Mentés másként". Hogyan juthat el a video-ra iPod vagy PSP.




Válogathasz 4000 online TV adásból, a világ minden tájáról

Watch TV - Live online internet televisionAccess to 4000 live TV stations from your pc. No need of a TV tuner or decoder. 100% legal - no subscription needed.

Watch television channels online anywhere. All you need is our software, your pc, and Internet connection. Thousands of television shows that would cost you big money in the long run with traditional TV providers, now can watch them with no subscription. Watch 4000 TV Stations from Over 80 Countries!

Cartoons, Fashion, News, Discovery, Sport, Movies, Music, Football, Adult Shows, Weather, Stocks, Educational, and many others channels are available.

You can watch TV to your PC or laptop at any time and anywhere in the world since our service is not affected by regional terrain or weather.

This webtv software does not contain any spyware or advertise modules. It has safety installation with NO WORRIES concerning valuable information loss.

WATCH TV NOW. LIMITED TIME OFFER.

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...